“Jeg har en henvisning fra min læge – lægehenvisning. Kan jeg bruge det hos jer?”

Nej, desværre. Hvis du har en lægehenvisning, kan du IKKE bruge den hos os. Du kan til gengæld finde psykologer, som tager imod lægehenvisninger på hjemmesiden www.psykologeridanmark.dk. Husk at sætte et flyben i feltet “Tilskud” og eventuelt vælge et geografisk område, hvor du ønsker at finde en psykolog. Vær opmærksom på, at der ofte er lange ventetider hos psykologer, som tager imod lægehenvisninger. Man kan ofte få at vide, at ventetiden ligger på flere måneder.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har brug for hjælp lige nu, men kun hvis jeg kan bruge min henvisning?

Hvis du vil bruge din henvisning og gerne vil komme hurtigst muligt til en behandling, kan du søge en psykolog, som ligger længere væk fra byen.

“Jeg har ringet rundt, og der er rigtig lange ventetider hos alle psykologer, jeg har talt med. Jeg har brug for hjælp nu. Hvad kan jeg gøre?”

Hos os kan du komme til behandling med et samme. Du kan bestille din tid enten igennem vores sekretær, når du ringer på tel: 30 30 37 01 eller booke din tid online

Husk, at hvis du er medlem af Sygesikring Danmark kan du få tilskud på 300 kroner for hver samtale hos alle vores psykologer.