Gruppeterapi på Psykologcenter 1100

 30 30 37 01 e-formular online booking

På Psykologcenter 1100 tilbyder vi kortvarig gruppeterapi på 8-12 sessioner. Gruppeterapi er en form for psykoterapi, hvor deltagerne arbejder i fællesskab med specifikke problemstillinger. 

I gruppeterapi har man mulighed for at møde andre mennesker, har lignende problemstillinger og også ønsker at udvikle sig i et bestemt område og at blive mødt med forståelse og accept. 

Adskillige videnskabelige studier over hele verden har vist, at gruppeterapi er en effektiv metode som har god effekt i en række problemstillinger. 

Angst behandling gruppeforløb på 12 sessioner ved psykolog Anna Levi
Næste gruppe starter onsdag d. 5 september fra kl 16:30 til kl 18:00 i Hellerup klinik. Derefter hver onsdag indtil d.5 december. Pris for deltagelse: Kr. 350 per gang.
I denne gruppe lærer du konkrete færdigheder til angst håndtering. Vi arbejder ud fra ACT metode, hvilket er en af de nyeste former af kognitiv terapi. Vi anvender blandt andet visualisering og mindfulness.
 
Selvværdsgruppe forløb på 8 gange hos Anna Levi
I selvværdsgrupper arbejder vi med følgende elementer: korrektion af ens selvevaluering, genkendelsen af sin ”indre kritiker”; selvaccept, ændring i tendens til negativ tænkning, arbejde med kognitive fordrejninger; udvikling af medfølelse; håndtering af fejl, arbejde med værdier og målsætning. 
 
Stress behandling og forbyggelse hos psykologer Henrik Juul og Anna Levi
I denne gruppe arbejder vi med forståelse af stress og behandling af stress ud fra kognitiv tilgang med fokus på kroppen og mindfulness. 
 

 30 30 37 01 e-formular online booking

 Tilbage til forsiden