Henrik  Juul
Autoriseret psykolog, specialist og godkendt supervisor i psykoterapi. Erhvervspsykolog og ledelsesrådgiver

Som psykolog har jeg i snart 40 år støttet mennesker med problemer og udfordringer af psykologisk art.

Individuelt og i grupper hjælper jeg med bl.a. stress, angst, depression og eksistentielle spørgsmål. Desuden udfordringer og vanskeligheder i parforhold.

  • Individuel terapi og personlig udvikling
  • Parterapi og udvikling
  • Terapi og personlig udvikling i gruppe

Jeg lægger vægt på at skabe et afslappet og nærværende terapeutisk møde. Bruger ikke diagnoser, men udforsker baggrunden for generende tilstande og mulige veje videre.

Mine personlige og professionelle erfaringer med livets op- og nedture, har givet mig et værdifuldt metodisk skatkammer. Som jeg ser det, går de bedste veje til essensen i mennesker gennem kroppen og et afslappet sind. I mit terapeutiske arbejde anvender jeg derfor en tilgang til udvikling, som både involverer kropslige, mentale og åndelige aspekter.

Jeg benytter mig af metoder fra forskellige psykologiske retninger. Et meget værdifuldt element er den krop-og essensintegrerende psykoterapi der hedder BodyEssence Re-Sourcing Therapy (BERT). Det er et nænsomt og roligt terapeutisk arbejde, der hjælper dig til at genfinde og forene dig med din personlige menneskelige essens. BERT følger kroppens impulser og giver adgang til helende kræfter og til den dybere kropslig intelligens.

I min fritid er jeg far, skribent, musiker, sømand og naturelsker.
Forfatter til mange artikler og en bog om lederskab, der udkommer til november i år.

Praktisk information:

Henrik modtager klienter i Thorvaldsensvej 3, Baghuset, 1.sal, 1871 Frederiksberg C, mandag-torsdag 8.30-16:00 og har enkelte sene eftermiddagstider. Hos Henrik, lige som hos alle vores psykologer, kan man bruge bevillinger fra sundheds forsikringer og få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

30 30 37 01 e-form online booking