Henrik  Juul
Autoriseret psykolog, specialist og godkendt supervisor i psykoterapi. Erhvervspsykolog og ledelsesrådgiver

Gennem snart 40 år har jeg arbejdet dels som autoriseret praktiserende psykolog, underviser og psykoterapeut, og desuden som erhvervspsykolog og ledelsesrådgiver. 

Mine erfaringer med faldgruber og muligheder i det at være menneske, har givet mig et terapeutisk skatkammer, som jeg værdsætter meget. Det er min erfaring, at de bedste veje til essensen i mennesker, går gennem kroppen og et afslappet sind. I mit terapeutiske arbejde anvender jeg derfor en tilgang til udvikling, som både involverer kropslige, mentale og åndelige aspekter.

Jeg benytter mig af metoder fra forskellige psykologiske retninger, men min foretrukne approach til krop-og essensintegrerende psykoterapi hedder BodyEssence Re-Sourcing Therapy (BERT). Det er et nænsomt og roligt terapeutisk arbejde, der hjælper dig til at genfinde og forene dig med din fortrængte personlige menneskelige essens.  BERT følger kroppens subtile impulser og giver adgang til helende kræfter og til den dybere kropslig intelligens. Det er en måde at arbejde på, som er meget lidt dirigerende og tillader en nysgerrig ’not-knowing’ opmærksomhed på, hvor processen vil hen.

Terapi og udvikling

  • Individuel terapi og personlig udvikling
  • Parterapi og udvikling
  • Terapi og personlig udvikling i gruppe

Praktisk information:

Henrik modtager klienter i Thorvaldsensvej 3, Baghuset, 1.sal, 1871 Frederiksberg, mandag-torsdag 8.30-16:00 og har enkelte sene eftermiddagstider. Hos Henrik, lige som hos alle vores psykologer, kan man bruge bevillinger fra sundheds forsikringer og få tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.

30 30 37 01 e-form online booking