Liat Ravon. Cand.Mag

Liat har mere end 25 års erfaring som psykoterapeut. Uddannet fra Tel Aviv i BSc of Arts og derefter Cand.Mag fra Københavns Universitet. Derefter Uddannet i Hypnoterapi (Hypnose), NLP, Systemisk Familieopstilling, Transgenerational Psychodrama på Moreno Institut i Oslo.

Liat tilbyder hjælp med følgende problemstillinger: stress, depression, søvnløshed, rygeafvænning, fobier, eksamensangst, jalousi, vrede, afhængighed

Liat arbejder med samtaleterapi og hypnoseterapi. Liat har for nyligt udtalt sig om hypnose i radio udsendelse på P1. Hun anvender derudover også teknikker fra Aktions Terapi og Systemisk Familieopstilling. Liats terapeutiske uddannelser og erfaring gør, at hun at klienten modtager terapi med fokus på kvalitet og tryghed.

Det, som Liat selv siger: “Som anerkendt hypnoterapeut hjælper jeg dig til at opnå ro, energi og overblik til at leve dit liv på den måde, du ønsker og som det hele menneske du er. På en positiv, afslappet og tillidsfuld måde støtter jeg dig, så du genvinder styringen i dit liv”

Pris pr. session er 1200, kr.  1½ time
Rygeafvænning :  1500, kr.  Det kræver kun en gang.
 
Liat ser klienter i København Ø og i Espergærde, nær Helsingør.
Kontakt og booking 

30 30 37 01 E-MAIL ONLINE BOOKING

 Telefon booking er mulig mandag til fredag mellem kl 8:00 og 16:30.Psykologcenter 1100 besvarer alle skriftlige henvendelser enten med det samme eller inden for 2 timer, i dagtimerne, både på hverdage og i weekender. Email: kontakt@psykologcenter1100.dk 

Tilbage til forsiden