Camilla Søeberg Hale

Camilla er autoriseret klinisk psykolog (cand.psych.aut) med kandidatgrad fra Københavns Universitet. Hun arbejder med særlig fokus på klinisk psykologi og udviklingspsykologi. Camilla er autoriseret af Psykolognævnet.

• Medlem af Dansk Psykologforening
• Medlem af Børne-og Familieterapeutisk Selskab
• Medlem af Dansk Psykodrama Selskab

Camilla: “Når vi som mennesker oplever tristhed, stress, angst, sorg eller tab af mening, så kan livet opleves meget udfordrende. Man kan stå i konflikter,  eller have problemer i relationen med andre mennesker, hvor situationen føles fastlåst. Det kan fx være udfordringer i de nære relationer som parforholdet, familielivet eller forælderskabet.

Det kan handle om problemer med lavt selvværd, hvor man måske er meget optaget af andres tanker og forventninger til én. Man kan også opleve at ens tanker konstant kredser om bekymringer og værste udfald. Og at disse tanker styrer én, og har en begrænsende og negativ indflydelse på dagligdagen.

Man kan opleve at blive overvældet af egne følelser, hvor man benytter ikke-hensigtsmæssige strategier til at håndtere sin indre tilstand fx. alkohol, spil, mad eller overdreven træning. Man kan også opleve at stå i en situation, hvor man er utilfreds og nedtrykt, men ikke selv er klar over hvad problemet er, og have et stort ønske om udvikling og forandring. Når livet udfordrer og det bliver vanskeligt at finde vej, så kan det være en god idé at søge professionel hjælp.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at se muligheder i livet igen, med at opnå nye indsigter om dig selv og dine relationer til andre, få redskaber til at tackle et problem, og støtte dig henimod at finde glæde og mening i tilværelsen.

Jeg er parat til at hjælpe med de fleste problemstillinger, bl.a. ovenstående, og har erfaring med klienter som er både voksne, unge og børn. Behandling af børn kan handle om angstproblematikker, eller tilpasningsreaktioner ved fx skilsmisse, sygdom og død. Forældre er de vigtigste voksne i et barns liv, og behandling af børn har derfor en høj grad af forældreinvolvering.

Jeg har bred erfaring med børne- og ungeområdet, og tilbyder forældrerådgivning, samtale med barnet evt. sammen med en forælder og familiesamtaler. Det er erfaringen at der hurtigt sker en positiv forandring.

Mine klienter siger om mig at jeg er tillidsvækkende, og god til at skabe et trygt rum man som klient kan føle sig afslappet i. Derudover sætter de pris på at jeg også udfordrer dem, og tilbyder nye perspektiver og forståelser.

Grundlæggende trækker jeg som terapeut på den narrative terapeutiske tilgang og forståelse af problemer, men har erfaring med forskellige tilgange fx den meta-kognitive.

Jeg er Cool Kids uddannet, og har flere års erfaring med angstbehandling af børn og deres forældre i gruppe indenfor en kognitiv adfærdsterapeutisk ramme. Hvis det ønskes kan jeg skræddersy individuelle Cool Kids forløb, der passer til Jeres barn og familie. I samtaler benytter jeg endvidere ofte mindfulness, og giver klienten små hjemmeopgaver. Terapiform og metode tilpasses efter den enkelte klient og problemstilling”.

Praktisk information: Camilla ser klienter kun om tirsdagen mellem kl 16:30 og kl 20:00 på Åboulevard 5, 2.sal, 1635 Kbh.V. Andre dage om ugen arbejder hun som klinisk psykolog i ikke privat regi.

30 30 37 01 e-form online booking

Du kan bestille en tid hos Camilla mellem kl 08:00 og kl 18:00 alle ugedage. Vi besvarer skriftlige henvendelser både hverdage og i weekender samme dag. 

Tilbage til forsiden