Psykolog og psykoterapeut København 

30 30 37 01      e-form      online booking

Psykolog i København K

Fra højre til venstre fra den øverste række: Camilla Søeberg Hale, Claus Fosbæk, Liat Ravon, Henrik Juul, Carsten Simonsen, Anna Levi, Arthur Buchman og Julie Bohr.

Psykologer og psykoterapeuter i København K og omegn

Alle mennesker har ind imellem brug for at tale med en, der kan lytte uden at dømme, en der kan give den rette sparring eller en der kan hjælpe med at overkomme personlige udfordringer. Der kan være mange  forskellige grunde til, at man søger en samtale med en psykolog. 

Vi er 8 i teamet, hvor vi udover almen psykoterapeutisk viden har specialer i hvert vores område. Vi bruger forskellige metoder, såsom kognitiv terapi, ACT, psykodynamisk terapi, EMDR, klinisk hypnose, mm. Hvis man er i tvivl om hvilken psykolog eller psykoterapeut der er den rigtige for en, kan vi tilbyde en opringning fra en af vores psykologer. 

Psykolog: Vores team står klar

Vi garanterer, at du kan få professionel hjælp indenfor 24 timer. Udover telefontid mandag til fredag 8.00-18.00, svarer vi på alle skriftlige henvendelser samme dag, også i weekender. 

Mød vores team her:

Vores psykolog praksis ligger centralt i København K på Strøget lige ved Kongens Nytorv, samt på Frederiksberg, i Holbergsgade, på Østerbro, i Søborg og i Hellerup.

We also offer therapy in English, you can read more here

30 30 37 01      e-form      online booking